343 Industries chef og mangeårige Microsoft-leder Bonnie Ross forlader ‘Halo’-udvikler – GeekWire

14
343 Industries chef og mangeårige Microsoft-leder Bonnie Ross forlader ‘Halo’-udvikler – GeekWire
343 Industries leder Bonnie Ross taler til Halo 5-lanceringsfesten i Microsoft Store i Seattles University Village. (GeekWire File Photo)

Bonnie Ross, medstifter af 343 Industries, forlader virksomheden.

Den overraskende meddelelse kom mandag morgen via Ross’ Twitter-konto. Ross har i øjeblikket stillingen som studieleder hos 343 Industries, det Kirkland, Washington-baserede firma, der producerer Microsofts glorie franchise.

Ross sagde, at hun oprindeligt havde til hensigt at vente med sin afgang efter den kommende vinteropdatering Halo uendeligi øjeblikket planlagt til den 8. november. Hun rejser i stedet, tilsyneladende øjeblikkeligt, for at fokusere på et uspecificeret “familiemedicinsk problem”.

Der blev ikke givet nogen præcis tidsramme for Ross’ afgang, men hun bemærker, at hun vil være en simpel fan af serien på tidspunktet for glorie Verdensmesterskab 2022, som er planlagt til at spille den 21.-23. oktober i Seattle Convention Center. Der er i skrivende stund ikke offentliggjort nogen meddelelse om hendes efterfølger på 343.

Ross har arbejdet hos Microsoft siden 1994. I løbet af sin tid i virksomheden fungerede hun som producer eller executive producer på mange betydningsfulde spil i Xbox-biblioteket, bl.a. Jade Empire, Alan Wake, Crackdown, Psychonauts, og Gears of War.

Ross’ første Xbox-spil, Fuzion Frenzy, var også det første spil, der officielt gennemførte Xbox-certificeringstest, hvilket gør det til det første afsluttede Xbox-spil. Hun optrådte på Xbox Pioneers-rundbordsbordet i november som en af ​​platformens krediterede arkitekter.

I 2007 glorie‘s oprindelige skaber Bungie splittede sig fra Microsofts studienetværk, og Ross argumenterede med succes for grundlæggelsen af ​​en ny intern afdeling for at fortsætte arbejdet med franchisen. Resultatet blev 343 Industrier, opkaldt efter glorie Karakter 343 Skyldig gnisthvor Ross blev gjort til sin general manager sammen med tidligere Bungie-medarbejdere Frank O’Connor og Kiki Wolfkill.

Med sine 343 præsiderede Ross de tre kernespil – Halo 4, 5, og uendelig – der udgør glorie franchisens anden store plot-bue. Ross har også historisk været en driver af seriens bevægelse ind i transmediasåsom årets live-action glorie show på Paramount+ og 2012-webserien Frem til daggry.

Uden for serien er Ross krediteret med en grundlæggende rolle i at skabe Microsoft Women in Gaming-fællesskabet, og har været en konsekvent stemme til fordel for initiativer til mangfoldighed og inklusion i den overordnede videospilsindustri. Hun blev optaget i Academy of Interactive Arts and Sciences’ Hall of Fame ved 2019 DICE Awards.

lignende indlæg

Deja un comentario