alt, hvad du behøver at vide – TechFiddle – Top Tech News & Guides!

17
alt, hvad du behøver at vide – TechFiddle – Top Tech News & Guides!

Ja “Spil har ingen grænser” da PS 5 lover at blive en vidunderlig juvel i den kommende nye konsolgeneration. Afsløringsbegivenheden bragte tonsvis af spil og konsoldesignvalg, hardwarespecifikationer med sig, mens forbrugerne undrede sig over, hvad den endelige pris for PS 5 er, og hvornår kan vi forvente dens udgivelse. Vores gæt er helligdage 2020, men vi bliver nødt til at vente og se, hvad Sony beslutter sig for. Glem ikke, at det stadig er et spørgsmål om konkurrence (se på Xbox serie X). Denne artikel ser ud til at fremvise konsollens hovedfunktioner, flagskibsspil, der potentielt er til stede ved lanceringen og nogle prisforudsigelser

PS5 valg

Det der umiddelbart skiller sig ud er, at PS5 kommer i 2 versioner. Standard, hvilket betyder “disklæsende en” og en kun digital konsol. For forbrugerne kommer dette som en god nyhed, da hvis vi taler om prisklasser, kan du forvente, at den kun digitale version er billigere (hardwareproduktionsomkostninger og alt det der). Ikke desto mindre er disse teknologier med et futuristisk udseende, som får forbrugerne til at spekulere på, om det er det bedste designvalg. Hos Techfiddle finder vi, at det passer med den teknologi-infunderede fremtid på menneskehedens dørtrin. Opdatering: Sony afslørede også den sorte version af konsollen, der henvender sig til den mere klassiske PS-farvepallet og generelt betragtes som en bedre langsigtet mulighed (den klarer sig bedre med ridser, patches). Ps Ja, konsollen kan placeres vandret, hvis der ikke er plads nok under tv’et til en lodret mulighed.

PS5: Solid State Drive

Uden at gå for meget i tekniske detaljer betyder et solid-state-drev hurtigere indlæsningstider (tæt på “0” at dømme ud fra Ratchet og Clank Rift adskilt) en funktion spiludviklere vil være i stand til fuldt ud at drage fordel af, når de opretter næste niveau fordybelse i deres spil. Forvent at 2 GB bliver indlæst i et skøn på 0,27 sekunder – det er fart. Hvis 825 GB ikke er nok, husk at PS5 understøtter eksterne harddiske.

SONY PS5: GPU, CPU, lyd

Emnet CPU og GPU er alle indrammet omkring ydeevne (via Eurogamer). PlayStation 5 bruger AMD’s Zen 2 CPU-teknologi, der bekræfter 8 fysiske kerner og 16 tråde, der leverer frekvenser op til 3,5 GHz. GPU’en har 36 computerenheder, der kører ved frekvenser, der er begrænset til 2,23 GHz, og leverer effektivt 10,28 TF (teraflops). PS5 understøtter 8K-grafik, 4K-grafik med en 120Hz opdateringshastighed og stabile 60 FPS (minimum) er fantastiske funktioner, du skal være opmærksom på.

Bagudkompatibilitet er også til stede, men det er i øjeblikket uvist, hvor mange af spillene fra din Ps4 du vil kunne spille på denne nye maskine. Eksklusive som Uncharted, The Last of Us, Horizon Zero Dawn og God of War burde være givet, men det ville være fantastisk at se, hvordan Witcher 3 og Red Dead Redemption 2 vil klare sig i den nye generation.

Hvad vi også skal forvente med hensyn til støj/afkøling er, at efter at have spillet spil i mere end 30 minutter, vil PS5 opgradere fra PS4-jetflymotorerne klar til at lette.

PS5 kommer med en brugerdefineret 3D-lydenhed kaldet Tempest. Det genererer dybest set 3D-lydeffekter, uanset hvilke lydenheder du skal bruge til at spille: hovedtelefoner eller højttalere, det vil levere på det næste niveau af fordybende lydoplevelser.

SONY PS5: DUALSENSE CONTROLLER

Apropos controllere – Haptisk feedback-teknologi er nøglebegrebet. Det giver mulighed for, at PS5-controllerens triggere bliver mere eller mindre modstandsdygtige afhængigt af de opgaver i spillet, du bruger dem til (f.eks. at trække i et reb, løfte en genstand, stege et våben osv.)

Generelt er controlleren blevet gjort lettere og ser ærlig talt ud til at forbedre PS4-controllerformlen med et mere strømlinet greb. “Del”-knappen er blevet erstattet med en nysgerrighed, der stiger “Opret”-knap, der kommer med yderligere sociale funktioner, som vi stadig venter på detaljer om. PS5-controlleren kommer med en indbygget mikrofon, der vil lyde tiltalende for spillere, en indlysende afvejning er det faktum, at den vil dræne batteriet hurtigere, men det er stadig en god tilføjelse til et allerede smukt stykke teknologi. Kombiner det med et genopladeligt batteri, der holder længere end den tidligere controller, og du er klar til næste generations konsoloplevelse, så snart den kommer på markedet.

PS5: Prisvurdering

Prisen på PS5 vil være et sted mellem $450 og $600, og som nævnt burde det digitale system koste mindre end standardsystemet med et diskdrev. Vi forventer ikke, at Sony kaster forbrugerne ud på et forbrug for at sikre, at konsollen når deres stuer, men vi mener, at det er en “kamp om udmattelse”, da de forventer, at Microsoft tager deres første skridt med hensyn til prissætning

UNREAL ENGINE 5 DEMONSTRATION

For at afslutte tingene, tag et kig på Epic Games-klip af en unavngiven demo, der bruger Unreal Engine 5, som kommer i 2021.

Gameplayet af en filmisk juvel af et spil kører i realtid på PS5, og det er intet mindre end storhed.

For mere kontekst tillader Nanite-geometrisystemet “sub-pixel-geometri”, der giver detaljer, der kan gøres næsten umærkelige for det menneskelige øje – som i det virkelige liv. Tag det fra Epics administrerende direktør, Tim Sweeney, “Vi ønskede at give skabere mulighed for at skabe fotorealistiske scener, der ikke kan skelnes fra virkeligheden”. Jeg tror, ​​de vil levere.

Med hensyn til belysning tilføjer “Lumen”-systemet elementerne af realisme, hjulpet af utrolige ray-tracing-funktioner. Pixeldetaljen under nul betyder, at fine detaljer er umærkelige, indtil din avatar rykker tættere på i realtid, med PS5’s hardwareteknologi (solid-state-drev + GPU + CPU) i stand til at levere al den information med det samme, ingen belastninger påkrævet. Næste generation er her.

Konklusion
For at lukke tingene af, tag et kig på denne systemsælger af et spil – Horisont forbudt vest. Kan ikke vente! Sunde konkurrencer, der inspirerer store virksomheder, så vi forventer, at både Microsofts Series X og Nintendo (stadig uanmeldt konsol) kun vil innovere yderligere sammen med Sony, hvilket giver os spillere uforglemmelige oplevelser, som vil være grundlaget for historier og oplevelser, vi kan binde sammen om og dele med verden.

lignende indlæg

Deja un comentario