Microsoft tilføjede rekord 40.000 ansatte i det seneste år, en stigning på 22%, før jobnedskæringer – GeekWire

16
Microsoft tilføjede rekord 40.000 ansatte i det seneste år, en stigning på 22%, før jobnedskæringer – GeekWire

Ansættelser og opkøb øgede beskæftigelsen til rekordniveauer hos Microsoft ved udgangen af ​​virksomhedens seneste regnskabsår, viser en ny lovpligtig ansøgning.

Microsoft havde 221.000 ansatte pr. 30. juni, en stigning på 40.000 personer eller 22 % fra samme tidspunkt året før, ifølge data inkluderet i virksomhedens årlig formular 10K indgivelse til SEC.

Det var den største årlige stigning i beskæftigelsen i Microsofts historie, baseret på data sporet af GeekWire.

Beskæftigelsesvæksten omfatter omkring 6.500 ansatte tilføjet gennem virksomhedens 19,7 milliarder dollars opkøb af Nuance Communications, som blev afsluttet i marts; plus omkring 1.500 ansatte tilføjet gennem opkøbet af Xandr, den tidligere AT&T-annonceteknologidivision, afsluttet i maj.

Tallene afspejler ikke nedskæringer foretaget af Microsoft i begyndelsen af ​​juli, som dengang blev rapporteret til at udgøre mindre end 1 % af virksomhedens arbejdsstyrke. Baseret på de seneste data fra virksomheden er antallet af stillinger skåret ned ser ud til at være i intervallet 1.700 til 2.000 ansatte. Microsoft har også elimineret åbne stillinger.

Microsofts hurtige vækst sidste regnskabsår afspejlede den optimisme, som mange teknologivirksomheder og andre virksomheder følte, da økonomien begyndte at komme sig efter pandemiske nedlukninger. Det er dog blevet efterfulgt af en ny bølge af økonomisk usikkerhed, efterhånden som virksomheder tøjler udgifterne på tværs af en række brancher.

Amy Hood, Microsofts finansdirektør, fortalte analytikere og investorer i denne uge, at virksomheden “vil moderere sig væsentligt i løbet af året, efterhånden som vi bremser ansættelseshastigheden for at fokusere på vigtige vækstområder.”

En bemærkelsesværdig effekt af væksten er, at Microsoft nu beskæftiger flere mennesker i driften, omkring 85.000 ansatte pr. 30. juni, end i produktforskning og -udvikling, omkring 73.000 ansatte, ifølge den seneste ansøgning. De to jobkategorier var af samme størrelse inde i virksomheden indtil for omkring to år siden.

Virksomheden tilføjede 21.000 medarbejdere internationalt i det seneste år, en stigning på 27%, hvilket bringer det samlede antal til 99.000 ansatte uden for USA. På hjemmemarkedet tilføjede virksomheden 19.000 ansatte, en stigning på 18 %, og voksede til 122.000 ansatte i USA

lignende indlæg

Deja un comentario