Microsofts nye ‘Live Share’ muliggør interaktivt fjernsamarbejde i Teams-apps – GeekWire

15
Microsofts nye ‘Live Share’ muliggør interaktivt fjernsamarbejde i Teams-apps – GeekWire
Et eksempel på samtidig live annotering af et diagram i Microsoft Teams ved hjælp af Live Share-funktionen. (Microsoft-billede)

Microsoft vil tilbyde en ny teknologi til fjernsamarbejde, der giver brugerne mulighed for at interagere med apps samtidigt under Microsoft Teams-møder.

Teknologien, kaldet Live Share, blev vist til softwareudviklere for første gang tirsdag morgen på virksomhedens Build-udviklerkonference. Eksempler givet under konferencen spændte fra delt kontrol over videoafspilning i Teams til fælles annotering og redigering af 3D-modeller.

Målet er “at gå videre end passiv skærmdeling,” sagde Jeff Teper, corporate vice president for Microsoft 365 Collaboration, i et indlæg, der annoncerer den nye funktion.

En prototype fra Hexagon bruger Live Share til at lade ingeniører kommentere og redigere 3D-modeller og simuleringer i Teams. (Microsoft GIF).

Microsoft vil have tredjepartsudviklere til at opgradere deres apps til at arbejde med funktionaliteten og forsøge yderligere at differentiere Microsoft Teams fra konkurrenter, inklusive Zoom og Slack.

Live Share-softwareudviklingssættet blev frigivet tirsdag som en del af Public Developer Preview for Microsoft Teams. Virksomheder, der laver tidlige versioner af Live Share-oplevelser, omfatter Adobes Frame.io, Hexagon, Skillsoft, MakeCode, Accenture, Parabol og Breakthru.

Tidligere: Microsoft Build: Nye AI-udviklerværktøjer gør billeder til apps, opsummerer tekst og skriver kode automatisk

lignende indlæg

Deja un comentario